Välkommen tillbaka!

Nu är det 2012 och mitt nyårslöfte som distriktschef på SKH AB (Stockholm norra) är att aktivt arbeta för att alla våra kunder ska få ännu bättre hygien. För oss är varje kund en potentiell människa, vi lyssnar på vad kunden har att säga och tar fram våra produkter efter kundens behov eller rättare sagt när kunden behöver göra sina ”behov”.

Skämt å sido; arbetsplatsen är en plats där man ska trivas och umgås, en plats för möten mellan människor och chefer och inte minst en fristad. Trots detta är ingen arbetsplats den andra lik och därför är vi beredda att anpassa oss och skapa en sanitär miljö som passar just ert företag. Det är självklart att en bank behöver en annan typ av flytande handtvål än, låt oss säga, ett slakteri. Samtidigt får man inte bortse från hur lika alla människor är innerst inne.

Under 2012 kommer vi att lansera en rad nya spännande produkter, flera av dem där miljötänket inte är långt borta. Klimatet är en viktig fråga för många, så även för oss och där är det viktigt att statuera exempel i det lilla som att skapa ett bra arbetsklimat bland sina anställda. För om vi inte har ett bra klimat på jobbet hur ska vi då någonsin kunna få bukt med hela världens klimatförändringar? Tänkvärt.

Mitt fjärde nyårslöfte är att fortsätta hålla priserna på våra produkter nere på en acceptabel nivå. Vikten av att vara kostnadsmedveten i dessa tider kan inte underskattas. Vi på SKH AB (Stockholm Norra) har som målsättning att hålla våra egna omkostnader kring ett minimum för att på så sätt kunna leverera billiga produkter till våra köpare (våra besparingar går naturligtvis inte ut över våra produkters kvalitet, våra produkter är jättebra).

Med detta sagt önskar jag er alla god fortsättning och ett gott nytt hygien-år!

Facebook

Kära kunder, leverantörer och kollegor! I dag har jag den stora äran att meddela att SKH Stockholm Norra nu finns på FACEBOOK! Där kommer vi att informera om nyheter i sortimentet och annat smått och gott.
Allt i vår ständiga strävan att ge ER alla så bra service som möjligt!

Adress:
www.facebook.com/pages/Svensk-Kontorshygien-Stockholm-norra/256308397771295

Miljöambition

Vi på SKH Stockholm Norra arbetar ständigt med att bli Sveriges mest MILJÖVÄNLIGA företag. Därför har vi i dag infört strikta regler när det gäller våra anställdas förbrukning av kontorsmateriel, som pennor, gem, papper etcetera etcetera. Vår ambition är att minska användandet av dessa artiklar med HÄLFTEN!

Vi måste alla göra vad vi kan för en bättre värld!

Fakturahantering - nya rutiner!

Till alla våra leverantörer: vi har nu ändrat rutinerna för vår fakturahantering, allt för att göra det enklare både för ER och för OSS!

För mer information, kontakta vår ekonomiansvarige, Lennart Forsström.

Årets säljare!

Nu har vi korat Årets Säljare på vårt kontor SKH Stockholm Norra. Vinnare är Massoud Ghorbani! Stort grattis till honom!

Massoud och alla våra andra säljare arbetar hela tiden för att kunna ge våra kunder DET de vill ha NÄR de vill ha det!